Projectleider Machinebouw

De Meern (NL) 40 hours p/w

Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging bij een toonaangevende wereldspeler in de machinebouw? Dan is OMVE Netherlands B.V. het bedrijf voor jou. Voor onze locatie in De Meern zoeken wij een collega voor de functie van Projectleider Machinebouw (40 uur p/w)*

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een ondernemende en ambitieuze Projectleider Machinebouw die een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft, zeer klantgericht acteert en goed kan samenwerken en communiceren binnen een project team.

Als Projectleider Machinebouw ben je verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van jouw projecten. Dit is vanaf de ontwerpfase tot en met de inbedrijfstelling bij de klant. Je werkt samen met de verschillende afdelingen gedurende het project en bent tevens het aanspreekpunt voor de klant.

Naast het projectleiderschap ben je verantwoordelijk voor het opzetten van de process- en instrumentatie-diagrammen (P&ID’s) en de bijbehorende specificaties. Bovendien ben je samen met de andere engineeringsafdelingen verantwoordelijk voor het optimaliseren van onze processen en de systemen. Een goede afstemming met de andere teams is hierbij zeer belangrijk. Je bent het aanspreekpunt zowel binnen de organisatie als naar de klant voor proces- en voedingsmiddelen gerelateerde vraagstukken.

Wat ga je doen?

Je geeft technische ondersteuning aan de verkoop in de offerte fase.

Zorgt voor de complete begeleiding van het project binnen de organisatie en het opstellen en ontwerpen van de processystemen. Gedurende het gehele proces, onderhoud je het contact met de klant.

Bij meerwerk maak je een begroting en bied je dit aan bij de klant. Je bewaakt de kosten en de levertijd nauwlettend.

Je zorgt voor ondersteuning en begeleiding bij het testen van de systemen en draagt zorg voor de projectevaluatie. Organiseert en begeleidt de Factory Acceptance Test ( FAT) met de klant op onze locaten en -waar nodig- draag je zorg voor de aftersales ondersteuning.

Wat breng je mee? 

 • Een opleiding HBO niveau werktuigbouwkunde of mechanische techniek (bijv. procestechniek, chemische technologie, levensmiddelentechnologie, elektrotechniek, meet & regeltechniek of vergelijkbaar) met interesse of affiniteit voor procestechniek. Je hebt enkele jaren ervaring in de machinebouw in een technische functie.
 • Je hebt kennis van vloeistofstromen en bijbehorende instrumentatie.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend en je communiceert helder in woord en geschrift.
 • Je herkent je in de eigenschappen ‘oplossingsgericht’ en ‘resultaatgericht’ en denkt graag mee over verbeteringen en optimalisaties.
 • Je beschikt over analytisch vermogen en werkt op een projectmatige en gestructureerde manier.
 • Je gaat graag om met mensen en bent klantgericht. Je hebt doorzettingsvermogen en in staat goed zelfstandig eigenaarschap op te pakken.
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in Midden-Nederland. Ervaring in de voedingsmiddelenindustrie is een pré.

Wat bieden wij?

Een uitdagende groeiende en creatieve (internationale) werkomgeving binnen een toegewijd team met een prettige en informele bedrijfssfeer. Je ontvangt verantwoordelijkheid en ruimte voor het nemen van initiatieven.

Je komt meteen bij ons in dienst. Na een jaarcontract zal – bij wederzijdse tevredenheid – een overeenkomst voor onbepaalde tijd volgen. Je ontvangt een marktconform salarisindicatie (afhankelijk van ervaring). En er is ruimte voor een persoonlijk ontwikkel- en opleidingsplan. Je hebt 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen (bij fulltime dienstverband) en een gedegen pensioenregeling (PMT) conform de Cao Metaalbewerkingsbedrijf.

Wie zijn wij?

OMVE is marktleider in het ontwerpen en fabriceren van geavanceerde Pilot en R&D procesapparatuur voor de voedingsmiddelenindustrie. OMVE levert meer dan 150 machines per jaar voor laboratorium- en proeffabriek toepassingen.

Heb je vragen of wil je solliciteren, neem dan contact op via de ‘Apply for job’-knop of bel met 030 – 241 00 70.

– Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. –

Why OMVE

 • Since 1993, we have specialized in supplying manufacturing R&D and pilot-plant equipment.
 • OMVE is a preferred supplier to leading multinationals worldwide.
 • OMVE systems are designed and manufactured according to the highest industry standards.
 • OMVE systems come with a two-year warranty.
 • OMVE systems carry CE certification.
 • OMVE offers the most comprehensive service available on the market.

Interested?

Apply for job!
Michael Coopman

Director of OMVE
+31 (0)30 241 0070


Some of our clients

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image